<< Nuev

Col·laboració C.C.Callús, Dog Educat 2021

 

Desde el Club Caní Callús juntament amb Dog Educat estem organitzant un curs/activitat de 2h a la setmana per vosaltres i els vostres peluts.

L'activitat constarà de diferents exercicis amb el vostre gos: jocs de clicker, altres tipus de jocs, agility, etc. Un curs on ens donaran totes les eines perque sapigueu utilitzar bé les diferents tècniques i mètodes d'ensinistrament així com farem petits moments de debat dels diferents problemes de conducta que puguin sortir durant el curs.

L'activitat sería una tarda (encara està per determinar depenent de la disponibilitat dels assistents, excepte el dimarts), té un cost de 75€/mes pels socis del Club Caní Callús. Pels que no son socis té un cost de 85€/mes.

 

Els que hi estiguin interessats podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 636165330 (Alba secretària) o escriure'ns a clubcanicallus@gmail.com

 

 

a imagen con texto >>

La magia de un educador de perros

El YouTube Fonti Fonti visito a Dog Educat, educador y adiestrador canino, en su centro de rehabilitación y adiestramiento (y guardería) de perros. 

Shopping night 2016 Manresa

Agility participatiu a la Shopping night. Propietari i gos s'ho van passar d'allò més bé!

3a Firastiu a l'avinguda de l'abat Oliba

El passat diumenge 3 de setembre del 2016 va tenir a lloc la 3a Firastiu a l'avinguda de l'Abat Oliba, a Manresa. 

Els gossos van a la guarderia

REGIO7, reportatge de les nostres instal.lacions.

Dimecres 22 d'octubre del 2014

Fira d'adopcions a Sant Fruitós de Bages el pròxim dia 5 de Maig

Revista
Revista Fira d'adopcions
Revista Fira protectores.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.7 MB]

El dia 5 de Maig de 2013 es fara una fira per promoure les adopcions de les protectores i associassions animalistes, hi haura tot tipus d'activitats i sorpreses.

Xat Regió7

El proper dia 16 de gener a l'apartat de mascotes tornarem a respondre en directe totes les preguntes fetes pels lectors del Regió7 sobre el comportament caní.

Exhibició Land Rover Party 2012

L'equip de Dogeducat va estar present en la Land Rover Party 2012 que es va cel.lebrar els dies 6 i 7 d'octubre a Les Comes (Súria).  

Aquí teniu un recull d'imatges de la primera exhibició canina realitzada en aquest event!